GRUMS

OSKARSHAMN

Copyright © 2017 MOBILE HOTEL/ SVENSKA SEMESTERHEM AB

Huvudkontor:


Svenska Semesterhem AB


Wismarsvägen 1. 393 56 Kalmar


Telefon: 010-1650000  E-post: info@mobilehotel.se

GÖTEBORGS CAMPING

VILLAVAGNAR

Mer om boendemöjligheter i Grums

FIGEHOLM

FÅRBO

FÖRSÄKRINGSBOLAG

goteborgscamping.se

Vi har ställt upp sju hotell med sammanlagt 220 personalbostäder i samband med Billerud Korsnäs byggnation av en stor fabrik.

Varje hotellmodul har 28-44 rum utrustade med dusch och toalett. Bostäderna är utplacerade nära Gruvön - perfekt läge för personal och besökare till Gruvöns Bruk. Vi hyr ut 5-500 enheter eller 1500 bäddar.

Här står 70 villavagnar med totalt 210 rum av hög komfort. Ett fint och värdigt boende till en låg kostnad. Stugbyn byggdes ursprungligen för OKG’s räkning 2014 och kommer successivt att flyttas till ny plats eller säljas av.

På Göteborgs Camping 17 km från centrala Göteborg, har MobileHome satt upp 80 moderna vinterisolerade villavagnar med hotellstandard för mellanboende. På området som är upprustas kontinuerligt finns trådlöst internet och till sommaren 2017 kommer en ny lekplats följt av ny huvudbyggnad.

Mer om våra villavagnar på:

Anläggning med 36 villavagnar av modellen IRM Super Mercure och Rubis utrustade med 2-3 sovrum, badrum och kök. Här finns lagerlokal och en stor kontorsdel med reception och samlingslokal. Villavagnarna hyrs idag av OKG.

MobileHotel har avtal med OKG, kärnkraftverket i Oskarshamn, om boende i samband de revisioner de genomför varje år. Här har vi 50 mindre lägenheter för ändamålet.

MobileHotel har olika modeller av villavagnar som hyrs av försäkringsbolag och deras kunder. Dessa kommer till pass när behovet av en snabb lösning på tillfälligt boende behövs, oftast i samband med vattenskada och eldsvåda.

KONCEPTET

KONTAKT

VÅRA REFERENSANLÄGGNINGAR

MODULER TILL SALU

GRUMS

OSKARSHAMN